hur man köper en inramning spikpistol

hur man köper en inramning spikpistol

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-22

Utarbetandet spikpistol är en typ av spikpistol för tunga projekt. Används ofta för byggprojekt som hus inramning, kommer denna spikpistolen driva spikar genom hårda material vid höga hastigheter. Det finns många sorter av utformningen Spik på marknaden idag. Du kan arbeta snabbare och effektivare med rätt spikpistolen. Ta reda på vad att tänka på innan du köper en inramning spikpistolen av dina egna

Du behöver:.
Spett
Hammer.
Brukskniv.


1.
Överväga vilken typ av projekt du arbetar med. Omfattar projektet behöver en tung spikpistolen plikt inramning, som vanligtvis används för stora, tunga material? Inramning Spik är kraftfulla och konstruerade för tuffa jobb som hem konstruktion, tak eller bygga ett däck.
2.
Anteckna naglarna du behöver för projektet. Kontrollera utbud av spik typer och storlekar utformning spikpistolen kommer att acceptera. Vissa tar ett brett spektrum, medan andra accepterar ett smalare urval av spik storlekar. Beroende på naglarna du använder, kan vissa varumärken fungerar inte för dig.
3.
Kom ihåg att du måste köpa en luftkompressor separat för att driva ditt inramning spikpistolen. En liten till medelstor kompressor viljestyrka mest inramning Spik men slits ut snabbt. En luftkompressor med ett minimum tank kapacitet på 25 liter eller högre fungerar bäst för en kraftfull inramning spikpistolen.
4.
Välja mellan en spole inramning spikpistol och en pinne inramning spikpistol . Spolen spikpistol rymmer hundratals spikar i en tid och är lättare att fixa om den fastnar. Det betyder också mindre omlastning. Käppen spikpistol tar färre spikar i en tid och kräver omlastning oftare. Det är lättare än spolen spikpistolen. Om vikten är inte en fråga, kan du hitta en spole spikpistol bättre för en lång dags arbete.
5.
Lyft inramning spikpistolen och testa hur det balanserar. Om butiken kommer att låta dig, testa den för att se hur mycket bakslag den har. Leta efter en inramning spikpistolen med ett bekvämt grepp som håller sin balans när vapnet avfyras. Även om varje spikpistol kommer att ha några bakslag, bör det vara lätt att hantera under bränningen.
6.
Välj spikpistolen med den lättaste vikt som fortfarande har tillräckligt med ström för ditt projekt. Om du arbetar hela dagen, kommer utformningen spikpistolen mår mycket tyngre ju längre tiden går. Storleken på spikpistolen ska känna sig bekväm också.
7.
Jämför extra funktioner när du har minskat ner dina val till några inramning Spik. Leta efter en märkesprodukt som Hitachi, Porter-kabel eller Bostitch. Se om utformningen spikpistolen har några extra säkerhetsfunktioner och om den har ett inbyggt luftfilter. Detta kommer att minska ackumulering av skräp och smuts innanför ramarna spikpistolen.

Annan artikel

 • hur man får en energi-kredit effektivitet skatt
 • hur professionella trick att ta bort tapetklister från sheetrock
 • hur man utvecklar ett äldreboende
 • hur man skär glas med hjälp av block skärande
 • hur du omforma ditt hus med en dold flush balk
 • hur man köper en Softub
 • vad är en walk-in badkar?
 • hur man installerar linoleum på betong
 • hur du tar bort textur från väggar
 • Hur luftpumpar arbete?
 •