hur du ändrar stämningen i ditt hem med hjälp av färg

hur du ändrar stämningen i ditt hem med hjälp av färg

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Du kan ändra stämningen i ditt hem genom att helt enkelt välja ett annat färgschema. När du har tröttnat på färgerna i ditt hem eller att de bara inte rätt färger för dig. Använd ett färghjul för att ge dig själv några alternativ. Färger har varit kända för att höja eller sänka en persons humör. Tänk på vilken typ av stämning du vill skapa i ditt hem. När du har fattat ett beslut komma igång med hjälp av färg för att förändra ditt liv

Du behöver:.
Paint Primmer om så krävs för det område du målar
. Bra kvalitet färg.
Paint förnödenheter (penslar, rullar, släpp dukar, etc.
).
Färghjulet.


1.
Välj en ny färg nyans från färghjulet eller färgrutor färg som du kan plocka upp på alla lokala järnaffär, hem förbättring butik, varuhus , lokala färghandel, eller ens en rabatt butik. Det verkar som alla säljer färg. Börjar med ett färghjul eller färgrutor måla ger dig möjlighet att få färg i ditt hem före att binda dig till en liter färg. Belysning i våra hem kan göra de färger vi har valt olika ut i våra hem. När du väljer färg vi vill ha det bästa färgton för att förbättra vårt hem samtidigt som man skapar stämning vi vill porträtt i våra hem.
2.
Innan du beger dig till hem förbättring butik, varuhus , lokala järnaffär, färghandel, eller rabatt butik har en grundläggande uppfattning om den färg som du letar efter. Färger /nyanser finns i så många olika val. Green är inte bara grön. Det kan vara limegrönt, gräs, grön, limegrön, avokado grönt, salvia grön, baby gröna ögon, ljus gul grön, och listan kan bli oändlig.
3.
När du har bestämt var du vill börja leta efter exakt nyans eller nyans av färgen som du vill använda för att skapa rätt stämning för ditt hem. Om butiken du valt har en expert som arbetar i färgen avdelning förklara färgton du vill i ditt hem och be om hjälp att välja färg färgrutor. Ta mer färg färgrutor än du tror du behöver. Även om en viss färg inte exakt vädjar till er i butiken ge det ett försök hemma ändå. Belysningen i en butik är nog mycket annorlunda än det lättar i ditt hem. Efter att ha valt cirka 10 till 20 måla tygprover gå vidare till nästa hem förbättring butik och upprepa samma process.
4.
Ta färgen färgrutor som du har valt under din färg val shopping resa hem och använda en rak stift och hänga alla dina val i det rum du har valt att skapa en annan stämning. Ljus i rummet kan variera med ljus att vara på och behandlingar fönster är öppen. Variera lättar i rummet så att du har en bättre uppfattning om vad din nya färg /nyans som faktiskt kommer att skapa en gång målade. Låt färgen tygprover hängande på väggen tills du har gjort ditt slutgiltiga beslutet. Ändra stämningen i ett rum är ett beslut som kan ta lite tid. Ha inte bråttom själv. Detta är ditt hem skapa känslan av hem som bäst passar din personlighet och sinnesstämning.
5.
När du har minskat ner din färg val anser det rum som du kommer att skapa en ny stämning för. Är detta ett privat rum för familjemedlemmar bara ett hemmakontor, ett familjerum för gäster? Stämningen du har valt ska matcha syftet med rummet.
6.
När du har gjort ditt slutgiltiga beslutet om färgen på färgen som du vill vara den primära färgen i rummet rådgöra med färg hjulet och lagra associera att välja färgalternativ att samordna fint med din färg nyans val. Välj tillbehör som passar ihop med de färger som har givits till dig av butiken associera utifrån färghjulet expertis.
7.
Nu när du har valt färgen valet och tillbehör till skapa en ny stämning för ditt hem, vem som kommer att göra målningen. . . DU? Expert? Det är ett personligt val. Jag hoppas att ni uppskattar den nya stämningen du har skapat för ditt hem.

Annan artikel

 • hur man utarbeta en vägg krypgrund
 • historia handpumpar vatten
 • hur till nivå ett golv för laminat
 • hur man gör en mantel för en elektrisk spisinsatsen
 • typer av timmerstuga rangerbangård
 • hur man lägger tegelplattor
 • hur man bygger ett bjälklaget i köket
 • hur att reparera en skadad rännstenen
 • hur man genomgå en lyckad hus flip
 • hur man installerar sten kakel
 •