guide för att installera skåp

guide för att installera skåp

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-23

Installera egna skåp är inte fysiskt svårt, men det är något som kräver mycket planering och exakta mätningar för att se till att du inte hamnar med ett snett ser till hela köket. Det viktigaste att komma ihåg är att de flesta rummen är inte helt fyrkantiga, och de flesta golv är inte nivån. Så lita inte på de befintliga ytor för att bestämma positioner, utan skapa din egen nivå linjer. Om skåpen anlände redan monterade, ta bort dörrarna innan du hänger dem så att du inte behöver arbeta runt dem.

Du behöver:
Bänd Bar
. Hammer.
Brukskniv.

lägga ut din Lines

Hitta höjdpunkten på golvet genom att rita en nivå linje på väggen och mät ner från den för att hitta den kortaste sträckan. När du har hittat höjdpunkten av golvet, mäter upp från den punkten och gör ett märke på väggen i höjd med nedre skåp (i allmänhet omkring 35 inches, men mäta dem). Gör en horisontal linje från detta varumärke på väggen. Åtgärd 20 inches upp från den linjen och gör en andra nivå linje tvärs över väggen, parallellt med den första, för bottnar i övre skåp. Använd en elektronisk studfinder att lokalisera väggreglar längs väggen avsnittet och markera dem mellan två linjer och återigen nära taket. Skruv 1-av-2 skivor längs undersidan av den övre linan (sjunkande skruvarna på stuteriet linjerna) för att stödja din övre skåp som du installerar dem.

Häng dina skåp

Börja i ett hörn med den övre skåp. Ställ in den första skåpet enheten på 1-av-2 brace och håll den mot väggen. Sätt din nivå vertikalt på framsidan för att få det lod (rakt upp och ner), sätta trä shims bakom den när det behövs. När det är rätt, borra hål genom horisontell montering styrelser bakom toppen och botten av enheten på den markerade reglarna och fäst det med trall skruv. Göra resten av den övre skåp på samma sätt, fastspänning dem bredvid varandra. Flytta sedan till den lägre skåp. Kom ihåg att hänga underskåp från linjen du ritade för toppen av dem, inte sitta på golvet. Shim upp dem när det behövs.

Avslutning

Installera faceboards som följde med skåp för att täcka den vertikala springan mellan skåp och hur mycket plats på golvet. (Om du har oavslutade skåp som inte kommit med faceboards, rippa dina egna på ett bord såg med 1/4-inch-thick färdiga ombord och fäst den med trälim och trim naglar. ) Installera dörrar, lådor och rattar. Om du är avslutad skåp själv, avsluta dörrar och lådfronter separat innan du hänga dem.

Annan artikel

 • hur man hänga en klädstreck
 • vad är den tunnaste drywall kan du köpa?
 • hur man bygger ett hus ett rum i taget
 • Hur är guld ringar gjorda?
 • hur man bygger en uteplats i 1 dag
 • hur man gör en öppen genomkoppl fönster
 • hur man isolera och avsluta en källare
 • typer av tak
 • hur bänkskivor omarbeta toalett
 • hur man använder ett golv häftapparat
 •