diy duschkabin

diy duschkabin

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-21

Bygga ditt eget duschhörna kan vara ett stort projekt, och som du inte bör göra om du inte har några konstruktion erfarenhet och tydliga instruktioner. Det är också ett projekt som kan förbättra ditt badrum och öka värdet på ditt hem, som duschkabiner kan betraktas som en lyx än standard tub-och-dusch-munstycke konfiguration. Tänk noga på din layout innan du börjar, så du ger dig själv tillräckligt med plats för dusch, men inte så mycket att resten av badrummet känns trångt.

Du behöver:
Bänd Bar
. Hammer.
Brukskniv.

Bygg din duschkar

Bygga en dusch bas, eller panorera, är en komplicerad process som måste göras rätt att förhindra läckage. Forskning den noggrant innan företaget det själv. Du börjar genom att rama in i duschen området, installera en justerbar avlopp, och om cementplatta över underlaget. Du sedan använda specialiserade mortel för att bygga den sluttande duschen golvet, mete upp från avloppet med en hastighet av 1 /4 tum per fot på väggarna. En vattentät vinyl eller hett torkade Fogmassan appliceras på toppen av backen, och ytterligare ett lager av murbruk appliceras på toppen av det för att tillgodose golvplattor.

Förbered dig för kakel

Dusch plattor behöver en stark, orörligt stöd för att förhindra brott. Häng 1/4-tums cementplatta på väggarna, som du skulle hänga Gips, tejpa sömmarna med mesh tejp och murbruk och sandning den slät. Du kakel från mitten av varje område och arbeta mot kanterna så att någon sida nedskärningar är samma på båda sidor. Märk ut bricklayout med en nivå och penna, dela varje vägg spännvidd och golvet i fyra lika stora sektioner, med en korsning i mitten. På golvet kommer korsningen allmänhet rätt över avloppet.

Häng Kakel

Arbeta från korsningen av en vägg, sprida fästmassa inuti två vinkelräta linjer med en tandspackel. Tryck på den första plattan på plats precis vid korsningen, och arbete från att man för att hänga upp resten med hjälp av ritade linjer som guider. Lägg alla ordinarie plattor, sedan gå tillbaka och skuren för sidorna. Kakel golvet sista, mäta ut från det imaginära korsningen i centrum för avlopp att fastställa var plattor bör anpassa längs kanterna, och bygga ut därifrån. Efter alla brickor som, injekteringsbruk raderna, att trycka på bruket på plats med en gummi spackel och torka av kakel ansiktet rent med en svamp. Se till att täta fogen efter att det har fastställts för ett par dagar.

Annan artikel

 • hur man kan sänka vinter värmeräkningar
 • hur man lär sig modern källare efterbehandling
 • hur man installerar ett badrum system handfat VVS
 • Så lägger infälld belysning
 • hur man kan inreda ett kök med vitvaror
 • vad är en borr?
 • Typer & användningsområden för laser nivåer
 • hur du designa din egen solenergi system
 • hur man bygger vedförråd
 • hur man gör gips
 •