välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en snögubbe

Postad av : Jeanette Morales

För mig, det är något magiskt med den första snön för säsongen. Det tar fram barnet i mig och jag är redo att åka pulka, ha snöbollskrig, eller bäst av allt, bygga en snögubbe.

Leka i snön är ett underbart sätt att bygga dina relationer . Det ger nöje och samverkan och bra minnen. Så samla din familj eller vänner och låt oss komma igång

Du behöver:. .
Snow
Sandslott verktyg.


1.
Bygga en snögubbe kräver blöt snö. Ja, det faktiskt är en sådan sak som torr snö. Vanligtvis kallare temperaturen när det snöar, det torrare snön kommer. Eller du bor i ett torrt klimat som Colorado, är snön ofta alltför torr.
2.
Låt oss testa snön. Grab två nävar snö och packa det för en snöboll. Om det förpackningar, är vi redo att starta vår snögubbe. Om det inte håller samman, är snön för torr. Vi måste vänta på en annan snö dag.
3.
En klassisk, 3-nivåer snögubbe, börja med en snöboll och rulla runt på marken. Eftersom det tar upp snö, packa ner den och jämna till det. Gör tre stora bollar, var mindre än de andra, och stack dem tillsammans. Pack snö runt varje bas för att hålla bollarna stabil.
4.
Vara mer kreativ, tror sandslott. Allt som du använder för att bygga sandslott kommer arbetet med att bygga snögubbar. Hinkar, plast skovlar, din mammas tvättkorg om hon ska låta dig använda den kommer etc. hjälpa alla att skapa former annan än bollar. Skedar och spatlar gummi kommer att hjälpa dig "skära" din snögubbe.
5.
Accessorize. Vill du mata ekorrar och fåglar? Accessorize med nötter och grönsaker. Trött på att titta på förra årets Halloween-kostym? Sätt den på din snögubbe och låt dina grannar stirra på den för en förändring. Förkläden, halsdukar, hattar, rör, solglasögon, gamla skor, flugor, slipsar och hundens ben göra alla roliga dekorationer för din snö skapelse.

Tips och varningar


  • Se till att du klär dig varmt och bära vantar.
  • Om dina fingrar och tår kommer förlamad, är det dags att gå in och värma sig.
    Previous:nothing
    Next:Hur hittar en mullvad mat?
    
    Copyright © 2011 give2all.org