hur man sätter upp filler band för köksluckor

hur man sätter upp filler band för köksluckor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-31

Detaljer är viktiga när man installerar köksluckor och spacklingen mellan skåp, eller mellan skåp och vägg. Med remsor skåp fyllmedel eller skriftlärda byggd av samma material som skåp ansikten, är det bästa sättet att uppnå detta. Men hur mäter du, kapa och montera skåp skriftlärde? . Tänk några tips som alla med några elverktyg och några byggnaden vet hur kan använda för att uppnå resultat

Mäta för skriftlärde


1.
Mät för skriftlärde genom mätning inför skåpet från topp till botten. Detta kommer att längden på din skrivare.
2.
Luckor är ofta inte riktigt rektangulära och bli mer smal på toppen eller botten. Eftersom avståndet är vanligtvis mellan två plana ytor (t. ex. två skåp eller ett skåp och en vägg), mäta klyftan upptill och nedtill slutar.
3
Mark dessa mätningar på ditt material. användning u00BE-tums plywood eller lövträd färdiga liknande skåpet. Använd en rak kant för att minska nedskärningar. Kapa brädan till rätt längd med en cirkulär eller handsåg. Om den skriftlärde är lika rektangel och en tablesaw är praktiskt, helt enkelt rippa till bredden.
4.
Skär avsmalnande skriftlärda noga med bandsåg, sticksåg eller coping såg. Kläm fast bit ner med en C klämma och en kvadrat med kartong för att skydda slut, och klipps av så nära en rak linje som möjligt mellan de två punkterna.
5.
För alla inkonsekvenser i väggytor, t. ex. kurvor, utbuktningar eller knölar, peka på skrivaren på plats utan lim och markera den genom att köra en penna platt mot väggen och överföra profilen på väggen till skrivare. Ta bort den skriftlärde, skära bort överskottet och fortsätta med installationen.

Installera skriftlärde


1.
Applicera en liten mängd trälim på kanten av den skriftlärde som kommer att vila mot skåpet. Montera den skriftlärde på plats, knacka försiktigt med en gummihammare om det behövs.
2.
fast att skåpet med spik eller skruv från insidan av skåpet. Förborra för skruvar för att undvika uppdelning. Skruvar fungerar bäst för täta skarvar.
3.
Upprepa för den andra sidan om att arbeta mellan skåp. Se till att limma båda kanterna, och vara försiktig så att skruvarna för att dra skåp inte i linje med andra enheter, inbegripet bänkskivan. Om detta händer, ta bort skruvar, ställa om skåpet och slipa den skriftlärde för bättre passform.
4.
Använd målarens täta vid väggen för att fylla sömmar för en trevlig, snygg avslutning. Använd ved täta för öppna sömmar mellan skåp. Se till att hålla en fuktig trasa till hands för att avlägsna överflödigt täta innan det torkar.

Annan artikel

 • typer av kök bänkskivor
 • typer av kommersiella dörrar
 • hemlagad ved låda
 • hur du tar bort färg och återställa tegel
 • hur man väljer färger vinyl fasader
 • hur man rengör tegel murverk
 • hur man kan lägga aska blockera
 • badrum remodeling idéer
 • hur man cementera en skorsten
 • hur man tråd ett telefonjack i ett gammalt hus
 •