hur man installerar en Prego golv

hur man installerar en Prego golv

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-19

Pergo varumärke låsning golv är snabb att installera, lätt att reparera och se vacker när du är klar. De har vissa grundläggande krav för att underlätta installation, som --- då de följs --- se till att golvet är korrekt placerad och inte skadas

Du behöver:.
Pergo golv
. Rullar med golv isolering.
Distanser.
Kniv.
Cirkelsåg.
Hammer.
Dra bar.
Slagkloss.
Måttband.
Marker.
Penna och papper.
Molding (tillval).
Täta och Drevning pistol eller spikpistol.

Mätning och förberedelse


1.
Mät och diagram golvet. Också besluta nu vilken riktning du ska lägga golv.

Beräkna ytor behövs för att täcka hela golvet så att du kan köpa rätt mängd laminatgolv, gjutning och isolering.

2.
Rensa rummet av alla flyttbara möbler.

Om du tar bort det befintliga golvet eller om en ny undergolv, göra det nu.
3.
Dra golvet lister försiktigt från väggarna, om det finns någon. Du kommer att lägga tillbaka det efter golvet installationen.
4.
Kavla ut och skär isoleringen för att passa i rummet. Den blanka eller täckta sidan bör vara nere att fungera som en fuktspärr.

Att lägga Flooring


1.
Skär tillbaka åsar bort av en bit av Pergo golv . På varje bricka, har två sidor låsning platser och två har låsning åsar.
2.
Välj bästa hörnet för att starta i, och fastställa ridgelösa bit laminat. Se till att du lämnar ett 1/4-tums klyfta mellan väggen och golvet, och distanser använder för att hålla den luckan på plats.
3.
Skär tillbaka åsen av en annan bit och skjut in det i toppen av hörnstycket, håll den i en vinkel och tryck det platt på plats. Placera några fler distanser längs väggen.
4.
Upprepa steg 2 tills du når andra hörnet. Mät och kapa en bit så länge det behövs för att fylla det hörnet och slot det på plats.
5.
Ta en kort bit laminat (du kanske kan använda cutoff från steg 4) och lås den på plats på hörnmodul. Sätt extra lådor med laminat på hörnet du skickade till vikt ner den. Detta kommer att hålla det från att flytta som du bifoga fler plankor ner, så håll lägga mer vikt som du installerar golvet.
6.
Skjut en annan bit av laminat på plats längs långsidan, håller på plankan med en liten vinkel. Tryck in den platt mot golvet så att den låses på plats. Använd slagkloss i överkant för att driva den nedre kanten i toppen av nästa.
7.
Steg
Upprepa 6 tills du kommer till kanten. Mät och kapa en annan pjäs som kant, och se till att lämna en 1/4-tums lucka. Skjut längre kanten av pjäsen på plats i en vinkel, tryck den platt mot marken och använda Dragstång eller slagkloss för att låsa den på plats. Sätt en annan spacer mellan väggen och pjäsen.
8.
Upprepa steg 6 och 7 tills du har täckt hela golvet. Lägga större vikt längs när du går för att hålla golvet från skiftande. När du når bortre väggen, ta bort slitsade sidorna när du installerar bitar.

Finishing


1.
Ta bort de extra vikter och distanser.
2.
Installera gjutning runt kanterna, hålla den på plats med antingen spik pistol eller Drevning.
3.
Sätt dina möbler på plats igen.

tips och varningar


 • bitar ska klicka på plats och lämnar nästan ingen söm. Om de inte glida i korrekt, knacka försiktigt på laminat på plats med hammaren genom slagkloss.
 • Lämna 1/4-tums gapet hela vägen runt på golvet så det har utrymme att expandera och kontrakt på sommaren. Om du inte är golvet sannolikt spänne.
 • Offset alla delar med ungefär en fot så att kanterna av laminatet inte rada upp.
 • Annan artikel

 • hur dörrar omarbeta entré
 • hur man bygger ett vindkraftverk planer
 • Du kan svetsa galvaniserat stål?
 • hur man kan spara på din lokala hem förbättring butik
 • hur man matchar körsbär fläck på skåp
 • DIY: barn planer
 • vad tillför värde till ett hus?
 • gör det själv källaren tak
 • hur man gör armeringsjärn mejslar
 • hur man vinner ett anbud på ett hem renovering jobb
 •