Hur ska man jämföra fast yta bänkskivor

Hur ska man jämföra fast yta bänkskivor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-29

Fast yta bänkskivor en smidig och enhetligt utseende genom sammansättning som är 100% akryl. Med fasta ytor, är hållbarhet ett plus och utseende bänkskivor kan se av sten utan sömmar eller färgvariationer. Med enkel att rengöra och mögel resistent ytor, de också förvånansvärt tillåta slipning av repor som uppstår med slitage. Seamless bänkskivor finns i en mängd olika färger som kan skräddarsys till din egen beställning. Med kraftiga fast yta bänkskivor kan du uppnå den funktion du önskar som ett komplement stilen i ditt hem.

Du behöver:
lokala hemma-butiker
. Lokala bänkskivan specialaffärer.
Internet.


1.
Planera din budget för nya bänkskivor. Fast yta varierar $ 50 till $ 80 per kvadratfot och är en på medellång till övre nivån av kostnad för bänkskivor. Valet av designer kanter kan lägga ytterligare $ 20 per linjär fot också. Hållbarhet är ett plus för dessa nonporous fasta ytor. De är mjukare än sten men slipning och polering av repor och missfärgning är möjliga.

fasta ytor kommer i 1/2-inch-thick paneler eller 1/8-tums faner. Garantier är en annan tilltalande aspekt av fast yta bänkskivor. Så för villaägare söker stabil och bestående värde, fasta ytor erbjuda hållbarhet i ett attraktivt stort urval av färger och mönster.
2.
Jämför solid erbjudanden yta tillverkaren för bänkskivor att upptäcka omfattande utbud av färger och mönster som finns tillgängliga. Den plast harts kompositmaterial finns i mer än ett hundra olika sorters färger och texturer som också erbjuder utseendet av natursten. Välja ett färgschema som balanserar andra områden i ditt hem kommer att bidra till begränsade räckvidden av alternativen. Stora tillverkarna att samråda online eller lokalt inkluderar Corian, Formica och Wilsonart.
3.
Välj utseende på bänkskivan som du föredrar. Oavsett om din stil är klassisk, modern, avslappnad eller land, hittar du många alternativ som passar din smak. Custom tillverkning lockar många köpare till fast underlag eftersom de kan utformas med integrerad sänkor, inlägg, behandlingar kant och andra anpassade detaljer. Gör det till en prioritet för att välja en stil som du känner dig bekväm. När du har finslipat dina idéer, prover för potentiella stil val till stöd i ditt slutgiltiga beslutet.
4.
Bestäm kanter som du föredrar för bänkskivor. Medan "halv Bullnose" är det mest populära kanten val, det finns många val som förgyller din stil. Ofta är "halv Bullnose" och "lättade" eller standard kant som ingår i prissättningen av en bänkskiva med andra kanten val resulterar i extra kostnader. Andra kanten val kan avfasade, fasade eller mycket utarbeta SPETSBÅGE. Inläggningar, snidade eller skulpterade kanter lägga inslag av stil och personlighet till din bänkskivor och hem.
5.
Jämför ekologiska fördelarna med fast beläggning bänkskivor. Många anser fasta ytor att vara miljövänlig på grund av sin hållbarhet och förlängd livslängd. Dessutom kan de vara lättare på planeten på grund innehåller en liten del av sammansättningen från fabrik klipp som minskar avfallet.

Tips och varningar


 • Planering och granska alla funktioner i fast yta bänkskivor lönar sig i att lägga stil och komfort till vardagliga sysslor. Oavsett om din oro är arbetsplatsen eller showplace, fasta ytor möjliggöra utformningen av ett rum som är lika individuell som du är och speglar utseende och känsla som du vill.
 • Annan artikel

 • det bästa sättet att reface skåp
 • fakta vind om vindkraftverk
 • hur man ändrar färg på ett badrum handfat
 • hur man installerar craftmaster bifold dörrar
 • hur man skär hardiplank sidospår
 • DIY: uteplats bana
 • typer av betong skridar
 • Om att installera ett ada automatisk dörröppnare
 • gör det själv: reglazing en gjutjärn badkar
 • bostäder naturgas serviceinformation
 •