hur man rekommendera belysning för kök

hur man rekommendera belysning för kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-19

Köken är en av de mest uppgiften-intensiva områden i ett hem och de kräver särskild uppmärksamhet till belysning. En rätt belyst kök kommer inte bara vara funktionella, kommer det att vara vacker, eftersom belysning bidrar till att fokusera på god design element. Att överväga att ljusdesign för ett nytt kök-remodeling jobb tidigt i designprocessen. Stor kök belysning är aldrig en eftertanke i denna process, det visar vägen
1.
Rekommendera belysning för allmän belysning först. Overhead tak fixturer, inklusive infälld potten ljus, är viktiga. Dessa instrument ger en bred tvätt av ljus i hela köket. Köket, som hemmets hjärta, bör ljusa i en jämn sätt.
2.
Undvik att rekommendera lysrör fixturer eller kompaktlysrör (CFL) för denna allmänna tvätta belysning , som färg tonen i dessa typer av lampor är alldeles för kallt för en varm och mysig kök. Glöd-och halogenlampor kastade ett varmt ljus lämpligare för ett kök.
3.
Föreslå placera väggbrytare för allmän belysning fixturer vid varje ingång till köket. Allmän lampor ska vara enkelt att sätta på och stänga när du kommer in i köket område, i synnerhet i mörka kök med få naturliga ljuskällor. Att placera en strömbrytare i mitten av köket arbete ligger också ibland hjälp att undvika onödiga steg, i synnerhet i mycket stora kök.
4.
Uppmuntra införandet av visuella markera instrument. En vacker hängande hängande eller ljuskronan fixtur bidrar till att stärka den övergripande utformningen av köket. Även om dessa fixturer inte kan åstadkomma mycket i termer av att ge allmän belysning eller riktad belysning, är de fortfarande viktiga.
5.
Rekommenderar att du placerar några hängande hängande lampor försiktigt så de inte stör med utsikt eller hänga så lågt att gästerna är benägna att stöta huvudet på instrumentet. Installera hängande lampor och kristallkronor endast över disk och öar av denna anledning.
6.
Insistera på massor av specifik uppgift belysning. Platsbelysning är den viktigaste aspekten av kök belysning. Varje räknare område bör vara "täckt" med en uppgift belysning instrument såsom en under-skåp halogenlampor "hockey puck" ljus. Ljus diskhon området och stovetop med starka uppgift ljus också. Lysrör är aldrig acceptabelt för uppgiften belysning: halogenlampor är bäst
7
Kom ihåg att fylla i alla tunga skuggor av människor som står vid en uppgift område. . . Undvik dessa irriterande skuggor genom att ljuset från mer än en källa. Om ett tak fixtur kastar en skugga när du arbetar vid spisen, lägga till en andra fixtur, som en skrivbordslampa, direkt ovanför köket för att fylla skuggan. Detta är en säkerhetsåtgärd så mycket som ett estetiskt val: kockar måste ha möjlighet att lätt se vad de gör
8
Installera väggbrytare för uppgift lampor i de mest bekväma och. . logiska platser runt om i köket. Överväga att installera dessa uppdrag lampor i olika zoner: om matlagning är begränsad till en del av disken, det finns ingen anledning att tända allt arbete zoner.

Annan artikel

 • förslag på målning vardagsrum
 • hur man installerar en konkret kil ankare
 • hur du ansluter en varmvattenberedare
 • hemlagad trappa räcken
 • hur du lägger till gjutning till melamin skåp
 • hur man skär en cirkel i kakel
 • hur man uppskatta vägg inramning
 • vad är härdig ombord fasader?
 • hur man byter laminat på köksluckor
 • hur du omforma ditt kök med ett konkret bänkskiva
 •