hur man installerar pool stegar

hur man installerar pool stegar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Pool stegar kan lägga säkerhet och enklare tillgång till pooler i ditt hem. Stegar som inte är konstruerade och installerade på rätt sätt kan leda till skador och olyckor. Det är bättre att investera lite extra pengar och se till att trappan är korrekt installerat för din pool, vilket kan bidra till att förebygga problem i det långa loppet och hålla dina vänner och familj säkrare

Du behöver:.
Bassänglejdare <. br>Ladder hål täcker.
Ladder stötfångare.
Trädgårdsslang.
Sockets.
Spanner.
Ladder kilar.


1.
Välj rätt bassänglejdare för din pool genom att mäta avståndet från botten till toppen av poolen för att få rätt bredd och höjd. Genomsnittlig stegar är 18 inches i bredd. Inköp stegar som har rätt dimensioner för att matcha din pool höjd så att de kommer att vara bekväm att använda. Välj rostfritt, aluminium eller något annat starkt material överdragna med vitt pulver för att bygga poolen stege. Detta bidrar till att undvika överskottsvärme under sommaren. Använd gummigrepp för rälsen i din stege för att hjälpa simmare klättra upp lätt.
2.
Ta alla verktyg som behövs för att installera poolen stege. Installera underjordiska bassänglejdare samtidigt ditt poolen blir konstruerade för att bädda in stegen ordentligt i betong. Ta en halv tum uttag och även en skiftnyckel eller skiftnyckel för fastställande poolen stege. Du behöver stege stötfångare vid din pool har en vinyl liner, som är gummi veck att glida in i två öppna ändar närvarande vid den nedre delen av trappan. Använd dessa stötfångare för att skydda vinyl liner från att bli lurade på grund av den kraftiga ändar stegram.
3.
hjälp av en trädgårdsslang, rengör stegen koppar innan installationen för att ta bort skräpet samlas i dem. Sätt stegen i trappan koppar och justera sedan stegen kil för montering dem inne i kuporna. Skjut bassänglejdare långsamt och försiktigt i poolen vatten, se till att stötfångarna inte ramlar av.
4.
Montera locket ringar som glider på rälsen i poolen stege. Justera stegen kil, skjut sedan stegen skenorna i trappan koppar. Dra åt stege kilen med en skiftnyckel eller en nyckel, vrida den moturs. Skärpning stegen kilen stadigt kommer att bidra till att hålla stegen utan tvära rörelser.
5.
Testa stege genom att klättra upp och ner på den för att se till att det säkert är installerad och kan användas utan rädsla. Om stegen kilar inte är ordentligt åtdragna, eller om de inte monteras på rätt sätt kommer stege röra sig obehindrat och vara farliga. Du kanske måste byta ut kilar och koppar stege om trappan är fortfarande osäker.

Tips och varningar


 • med stegar på båda sidor av poolen i den djupa delen är säkrare, om det inte är alltför snäv. Varje pool stege måste ha minst två steg under vattenytan och en ovan. Installera en pool stege i grunda områden, särskilt för små barn.
 • rälsen i poolen trappan måste ge ett fast grepp för att hjälpa människor i klättring upp lätt. Även horisontella skenor på undersidan av stegen under vattenlinjen kan hjälpa nybörjare simmare praktiken genom att hålla på dem.
 • Annan artikel

 • hur man väljer granit färger för ett kök
 • hur man mäter kubikfot
 • hur man kakel en bänkskiva tillbaka plask
 • arkitektoniska bältros vs vanlig bältros
 • Vad är nytt badrum sänkor gjorda av?
 • hur man band drywall och textur
 • hur man hänga gipsvägg på enkelt sätt
 • hur du tar bort silikon fogtätning från ett badkar
 • hur huden koppartråd med en kniv för att ta bort isolering
 • hur kakel över gips
 •