shaker kök idéer

shaker kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Shaker kök markera eleganta, vackra snickerier. Trävirket i en shaker köket spelar en viktig roll när Utsmyckning Shaker stil. Du kan infoga Shaker dekorationen stil i ditt kök utan bygga om hela köket om du så önskar. Genomförande några uppgraderingar av befintliga objekt i ditt kök fungerar bra när du skapar ett kök inrett i Shaker stil.

Träslöjd

Träslöjd spelar en viktig roll i en Shaker kök. Vanligen lönn eller körsbär pryder en shaker kök. Skåp kräver en stor mängd utrymme i ett kök och kan bryta utseendet och känslan i rummet.

Skåp Knoppar

Istället för att köpa blankt rostfritt stål rattar skåp och låda drar, installera trä rattar och låda drar . Vanligtvis fungerar blanka knoppar inte bra i en shaker kök. Enkla konstruktion och uppmärksamhet på detaljer att fungera bättre i denna typ av kök.

skåpdörrarna

När man väljer dörrar för dina skåp, välj dem med infällda dörrar. Infällda dörrar ha en ram runt utsidan av dörren och insidan försänkningar panelen (strecksatserna). Infällda skåp dörrar har eleganta, rena linjer och utstråla Shaker kök.

Färger

När man väljer färger för att införliva i din Shaker kök, välja färger som finns i naturen. Rosa, apelsiner, gula, gröna och blå fungerar bra att dekorera en Shaker kök. Välja en färg som finns i naturen kompletterar de naturliga elementen som normalt återfinns i en shaker kök.

Bänkskivor

Laminat bänkskivor håll inte Shaker stilen på inredning, eftersom de är gjorda av artificiella material. I stället köper bänkskivor tillverkade av naturliga material som granit eller skiffer. Dessa alternativ håller trogen Shaker stil inredning.

Limit Mönster

Shaker kök ofta inte har så många mönster. Istället är rena och elegant ser med minimal mönster. Om du vill infoga ett mönster i ditt Shaker kök-till exempel med dina gardiner-rutig eller GINGHAM fungerar bra.

bort röran

Ta bort skräp från en Shaker kök. Varje objekt i ditt Shaker kök bör ha sin egen plats för lagring och inte vara synlig när den inte används. Stora pentryn, Hutches, ställningar tallrik och gott om skåp utrymme ger gott om lagringsutrymme för de flesta objekt. Du kan hitta försiktigt använt Hutches och pentryn på din försändelse butiker eller butiker sparsamhet till ett rabatterat pris.

Annan artikel

 • hur man byter kranar i badkar
 • Hur lägger jag åt sidan till ett garage?
 • spisinsatsen monteringsanvisning
 • hur man hittar avvecklade keramiska golvplattor
 • hur man beräknar stringers för trappor
 • användningsområden för en fläns bult
 • Hur man använder en brotsch koniska stift
 • hur du tar bort rester asfaltläggare tegel stoft från murverk sågar
 • hur man designar dörrar i vardagsrummet
 • bästa sätten att lysa upp ditt garage
 •