hur transportera prefabricerade granithällar

hur transportera prefabricerade granithällar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-21

Granit kan komplettera alla kök eller badrum ser, och prefabricerade plattor kan förenkla installationen eftersom de är färdigskurna för att passa vissa storlekar. Trots att stenen är särskilt svårt att skada när den installeras, bör försiktighet används vid transport av den. Att lägga stenplattor platta under transport kan få den att spricka eller gå sönder över gupp. Genom att ta vissa försiktighetsåtgärder kan du flytta din sten säkert från butiken till hemmet

Du behöver:.
A-frame
. Ratchet klämmor.
Granit.


1.
bygga eller upphandla en A-ram för att stödja din granit bitar. En A-ram är en träkonstruktion av 2-by-4s. Namnet kommer från det formen --- som bokstaven A. För att stödja granit, bör toppvinkel vara ungefär 10 grader. Ramen storlek kommer att variera --- Det bör vara tillräckligt stor för att stödja stenen men behöver inte vara lika stor som plattan. Prefabricerade granit används oftast för mindre köksbänkarna och sänkor badrum, och du kan använda en mindre A-ram än om du hade köpt långa, anpassade bänkskivor.
2.
flytta stenen med hjälp av två personer eller fler om det är en särskilt stor bit. Lyft jämnt från ytan den är på. Den bör göras vertikalt, vilket betyder ett ska vara vänd marken i stället den platta toppen eller botten.
3.
Ställ sten på A-ram, med oavslutade sidan mot virket för att undvika skador på synliga polerade sidan. Vid transport mer än en bit granit, kan du använda samma A-frame om det kan stödja dem. Den polerade sidor av granit bör mot en annan polerad sida, så den ofullbordade stenen sidan inte fördärva målgång i andra stycket.
4.
Strap stenhällen till A-frame. Dra åt remmarna så mycket som möjligt innan du flyttar. Den enklaste materialet för detta är klämmor eller remmar spärrfunktion finns på järnhandeln. Ratchet band har en mekanism för att hjälpa dig med åtstramning byggd på en bit av band. Denna metod att skärpa garanterar bästa passform så att stenen inte kränger.
5.
Transportera granit på A-ram i ett fordon stort nog att rymma det bekvämt. Om det behövs säkra A-frame så att den förblir stående. Detta kommer att minska eventuella skador på stenen eftersom den kan gå sönder om den faller
6
Lasta av granit på samma sätt som du laddat den:. . Genom att det vertikalt. Var försiktig när unstrapping plattan från A-frame så det inte faller ned.

Annan artikel

 • Hur man väljer en typ staket trä
 • hur man gör en mosaik på ett invändigt hörn
 • hur brand resistiv är Adobe konstruktion?
 • bläddra såg tips & tricks
 • hur man handhar en paslode impuls spikpistol
 • kök idéer: full väggskåp & en inbyggd skrivbord
 • hur man hänga badrumsbelysning
 • Hur högt ska injekteringsbruket linjen på golvet kakel?
 • hur man ändrar bladen på en bosch sticksåg
 • Hur installerar jag samhällsomfattande kakel fläns?
 •