Installationsguide för en golvvärmemattan

Installationsguide för en golvvärmemattan

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-26

Oavsett om du installerar klinker, lövträplankor golv eller matta, behöver du en stabil plan yta att hålla golvmaterial stabil. För flertalet ändamål kan en golvvärmemattan fungera som denna yta. En golvvärmemattan, ofta av en stark tunt material som gips fiber, styrelser cement eller plywood, är fastsatt i din undergolvet, vilket skapar en sekundär golvet för att fästa din slutliga golvmaterial till. Underlaget är tillräckligt stark för att stödja den extra vikten av det material samtidigt som man skapar en plan yta som minskar risken för golv trålvarpet, sprickor på grund av ojämn kakel placering eller fördjupningar under mattor.

Du behöver:
golvvärmemattan styrelser
. Prybar.
pH-neutralt rengöringsmedel.
Mop.
Måttband.
Tabell såg.
Brukskniv.
Ankarspik.
Hammer.
Sandpapper.
Broom.


1.
Placera golvvärmemattan bräder till anläggningen rum mellan 48 och 72 timmar innan installationen för att acklimatisera material till rum villkor.
2 .
Ta bort alla golvlister från väggarna i rummet med hjälp av en prybar. Placera toppen av prybar under anslagstavlor på de ställen där spikas i väggarna. Utöva påtryckningar på prybar att dra ur kortet ur väggen. Arbeta dig ner i styrelsen spik genom nageln tills du har tagit bort den helt.
3.
Rengör golvet med ett pH-neutralt diskmedel med en mopp att ta bort all smuts och skräp. Skölj cleanser från golvet med rent vatten och vänta på golvet torka innan du monterar golvvärmemattan.
4.
Täck golvet med hjälp av golvvärmemattan styrelser. Placera styrelser början u00BC tum från kanterna på väggarna i rummet för att möjliggöra utbyggnad av styrelserna orsakad av temperaturväxlingar. Butt kanterna på brädorna tätt samman med så många fullstora styrelser som möjligt för helt rum täckning. Mät alla utrymmen som kräver halvpension placering från kanten av den fullstora ombord på väggen. Subtrahera u00BC tum lucka på väggen från styrelsen mätning och skär styrelsen att passa på en tabell som såg för plywood underlayments eller en brukskniv för gips eller kork underlayments. Placera styrelser i rader, som avslutas med halvpension, och använda resten av den partiella styrelsen att börja nästa rad så lederna på bräderna mellan raderna vackla.
5.
Kör styrelser i golvet med hjälp av ankarspik. Börja spikarna u00BD tum från styrelsen kanten och använda en spik varannan inches i ytterkanten av styrelsen. Kör spikar genom centrum av styrelsen var fyra inches för extra säkerhet. Hammer huvudet på spikarna jäms med golvvärmemattan ytan för att förhindra störningar om golvmaterialet över sargen.
6.
Slutför golvvärmemattan installationen genom att slipa längs sömmarna av den installerade styrelser med medel-korn slippapper att jämna fogarna mellan närliggande styrelser. Sopa bort eventuella rester efter slipningen.

Annan artikel

 • Var är brässen ligger?
 • luftkonditioneringen reparation utbildning
 • hur du installerar en ny 32-tums dörr anslagssidan
 • hur man byter kranar i badkar
 • tips om styckning drywall försäljningsställen
 • idéer för en pinne styrelse i ett garage
 • hur man beräknar rivstyrka
 • Hur skapar jag en super-isolerad byggnad, till exempel en kall-lager?
 • Avinstallera en General Electric diskmaskin
 • hur man bygger ett hus från bärgning
 •