hur man lägger marmor kakel till badrumsgolv

hur man lägger marmor kakel till badrumsgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Att arbeta med marmor är en liknande process till andra typer av kakel, men med några till frågor. Du måste se till att plattorna får du är helt tät, som marmor absorberar fläckar och fukt i sitt oförseglade skick. Marmorkakel behöver jämnas mot varandra, eftersom de är skära helt fyrkantig. Börja med en solid golvvärmemattan (helst cementplatta) och ta bort alla hinder, inklusive toaletten

Du behöver:.
Måttband
Chalk snapline.
Square.
Tunn som murbruk.
Tandad spackel murbruk.
Förseglade marmor golvplattor.
Distanser.
Rak 1-av-6 ombord, tre till fyra meter lång.
Mallet.
Wet såg.
Injekteringsbruk.
Grout flyta.
Svamp.


1.
Snap två korsande linjer över mitten av golvet med krita snapline, att dela upp den på fyra kvadranter. Använd en kvadrat som du knäppa den andra raden att anpassa sin position, så det är exakt vinkelrät mot den första raden.
2.
Bred murbruk över mitt på golvet, som omfattar ett par kvadrat fötterna över korsningen. Krita linjerna kommer fortfarande att synas genom murbruk.
3.
Ställ en marmor kakel i mortel i korsningen, gränsade till två angränsande sidor av de två linjerna. Tryck plattan ordentligt i mortel.
4.
Sätt två distanser på varje sida av plattan. Tryck andra brickor på plats på varje sida av den, mot distanserna.
5.
Upprepa och fortsätta sprida mer murbruk som behövs och bygga ut din bricka rutnät från mitten och arbeta dig väg ut längs linjerna.
6.
Lägg brädan längs ytan av de första tre eller fyra plattor som täcker dem alla på en gång, och knacka runt bordet med en klubba, för att jämna ut toppar kakel med varandra.
7.
Fortsätt plattsättningen och stopp ibland till nivå dem med styrelsen. Lägg så många fulla plattor som passar i rummet, lämnar den untiled runt badkar, wc avlopp, väggar och överallt att nedskärningar kommer att göras.
8.
Låt kakel som över en natt. Mäta och kapa plattor för kanterna på golvet vid väggarna, runt badkar och runt toaletten avlopp, med din våta såg. Installera brickor i mortel. Låt dem torka över natten.
9.
Dra ut distanser. Applicera fogmassa över plattor med injekteringsbruk flyta, klämma långsida flyter längs ytan för att tvinga injekteringsbruk i linjerna. Använd en fuktig svamp för att torka upp den resterande injekteringsbruk. Låter du det stå 48 timmar innan du installerar toaletten.

Annan artikel

 • spisinsatsen monteringsanvisning
 • Vilka typer av material används för taktäckning?
 • hur man byter & bygga en öppen spis i sten
 • Duron exteriörlack färger
 • Vad är några vanliga ljudisolering skum?
 • hur man installerar självhäftande plattor
 • luftfart plåt jobb
 • egenskaper av svart valnöt
 • hur man beräknar betong för fundament
 • hur kjol en husbil med trä
 •