Hur gör jag konkret inomhus uteplats med ett epoxigolv beläggning?

Hur gör jag konkret inomhus uteplats med ett epoxigolv beläggning?

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-27

Medan epoxigolv beläggning är faktiskt inte konkret, ser några epoxifärg gillar betong. Till skillnad från betong, som absorberar spill och kan därför fläcken, epoxy golvbeläggning motstår spill. Epoxifärg även torkar för att skapa en yta som hjälper till att förhindra sladd. Om du vill ha ett konkret utseende för en Lökar, men vill inte använda betong, överväga att tillämpa ett epoxigolv beläggning

Du behöver:.
Broom
Trädgårdsslang.
Hink.
Etsning lösning.
Styrelser.
Epoxifärg.
Epoxi härdare.
Drop trasa.
Tape.
Måla facket.
Roller.
Pensel.
Epoxifärg flingor.


1.
Tvätta uteplatsen du planerar att pälsen med epoxi. Använd först en kvast att driva mesta av damm och smuts från uteplatsen yta, sedan spraya uteplatsen med en trädgårdsslang till ta bort resten av smutsen, eller stänk vatten över den i hinkar. Lämna uteplatsen våt.
2.
Följ anvisningarna på etsning lösningens behållare för att blanda en bra kombination av lösning-till-vatten i en hink. Häll blandningen etsning på ett hörn av uteplatsen. Om uteplatsen höjs, att placera spånskivor mot varje sida av hörnet förhindra blandningen från att köras bort. Stå på uteplatsen med ryggen mot det motsatta hörnet från där du hällde i lösningen och dra den lösning över tills du har täckt hela uteplatsen. Sen skrubba varje område av uteplatsen under minst en minut till etch lösningen in i ytan.
3.
Använd en trädgårdsslang eller hinkar med vatten för att skölja etsning lösning från uteplatsen s yta, som syftar vattnet mot en dörr eller ett avlopp. Om Lökar är inte kring ett avlopp eller en dörr, inte etch inte ytan före målning med epoxi. Låt golvet torka i minst fyra timmar.
4.
Kombinera epoxifärg med härdaren som kommer med det, enligt instruktionerna på färgburken. Låt färgen som i 30 minuter tills blandningen tjocknar.
5.
Täck alla ytor runt Lökar som du inte vill få måla på. Använd en trasa och tejpa duken ner så färgen inte kan köras under. När du har täckt omgivande ytor, rulla epoxifärg över uteplatsen i en riktning med en lång-handtag roller. Lägg ett lager färg i motsatt riktning över golvet för att få full täckning. Om hörnen har fläckar som rullen missar, använd en pensel för att fylla i och täcka.
6.
Fördela färgen flingor som följer med epoxifärg över den målade uteplatsen. För de mest naturliga utseende, kasta lite flingor ut över uteplatsen yta. Applicera flingor medan färgen fortfarande är våt.
7.
Vänta i 24 timmar för golvet torka innan du går ut på uteplatsen. Om du tror att lack är för ljus, upprepa målning och flake-spridning process för att lägga till ytterligare en päls.

tips och varningar


Håll
 • området med din Lökar väl ventilerad medan youwork med etsning lösning och epoxifärg. Bär skyddande beläggningar, såsom handskar och skyddsglasögon täcker medan etsning golvet.
 • Annan artikel

 • Hur du sätter en modulär hem till ett timmerhus
 • hur man installerar en post dörr inifrån eller utifrån
 • hur man bygger en egen Tudor stuga
 • hur man jack upp en våning och byt ut tätningen
 • kreativa sätt att täcka badrumsväggarna
 • hur du väljer ett bra svetshjälm
 • badrum ventilation regler i Storbritannien
 • Hur lägger jag till skåpet vänd köksmaskiner?
 • modern bas gjutning idéer
 • typer av betyg märken på bultarna
 •