hur du ställer vik botten kakel

hur du ställer vik botten kakel

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-28

Kakel vik lister är trim plattor som är gjorda för att passa fält kakel i färg och tjocklek. Viken gjutning är rundad på en eller flera kanter för att ge en övergång från vägg till golv, och från vägg runt hörn till andra väggar i samma rum. Den övre kanten av viken gjutning kan vara klar så att gjutning ska användas som en bas forumet, eller gjutning kan ha ett fält kant för att möjliggöra installation av kakel som gränsar till toppen av viken kakel. Vik kakel installeras oftast under golvplattor installationen.

Du behöver:
Cove hörnet kakel
. Vik fältet plattor.
Distanser.
Fält plattor.
Tunn som murbruk.
V-formade anvisningen spackel.
Wet såg.
Nippers.
Chalk linje.
Injekteringsbruk.
Grout flyta.
Caulk.


1.
Öppna din kakel rutor och identifiera alla dina vik plattor. Var noga med att räkna varje in-och utsida hörnet för att se till att du har alla brickor du behöver innan du startar jobbet. Med de flesta projekt klinkergolv du kommer att göra krita linjer i mitten av rummet och kakel mot väggar med ditt område kakel. När du är en full bricka bort från varje vägg, installerar du din vik kakel.
2.
Börja i ett hörn och använda den typ av hörn vik gjutning kakel avsedd för denna typ av hörn . Applicera tunt som murbruk till din hardy hjälpare ombord eller cement ombord. Bred den tunna ställa över väggen. Placera din V-tandspackel på en 45-graders vinkel och dra spackel jämnt över området som kaklade. Placera kakel så att den är nivån, spola och även med det befintliga golvet kakel. Det är vanligt att ha en klyfta mellan viken kakel och närmaste området bricka som kräver att du skära ett fält kakel. Du mäta och minska dina fält kakel, vilket möjliggör fogarna, när du har installerat din vik kakel.
3.
Placera din andra vik plattan på motsatta hörnet i samma vägg. Var noga med att ställa in kakel så att det är nivån, spola och rak med golvet fältet kakel. Torka av väggen ovanför var och en av dina två vik kakel och knäppa en krita linje. Detta ger dig en nivå och riktanslaget linje av återstående vik plattor. Kakel från varje hörn mot mitten. Använd distanser för att hålla ditt kakel rätt placerade. Klipp ditt centrum (sista) vik bricka för att passa.
4.
Klipp ditt område kakel som kommer att vara i närheten av dina installerade vik kakel med våt såg och avbitartång. Position varje fält kakel så att det har till och med injekteringsbruk radavstånd på alla sidor, och är i jämnhöjd med vik och fältet kakel. Upprepa processen för varje vägg tills alla vik plattorna är installerade.
5.
Grout din vik plattor och området klinkers på samma gång. Blanda injekteringsbruk. Sprid injekteringsbruk över kakel med hjälp av en injekteringsbruk flyta i en vinkel till fogarna. Fyll fogarna och ta bort alla rester injekteringsbruk. Tvätta med svamp och rent vatten tills plattorna är rena. Caulk längs kanterna så behövs.

Tips och varningar


 • försiktigt förväg planera kakel mönster vid utformningen av golv och vägg ytan. Önskar ni vik fogarna att matcha antingen golvet eller väggen, gör din bricka nedskärningar på minst synlig plats.
 • Annan artikel

 • hur man installerar kakel över trä trappor
 • Hur skapar jag en kortlek drivved uteplats?
 • typer av bärande balkar
 • hur man installerar betong trappor
 • hur man bygger aska blockera stiftelse
 • vilka verktyg behöver jag för att göra knivar?
 • hur man sätter laminatgolv på stegen
 • hur man lägger massiva trägolv på betong
 • hur säsongen rödek loggar för timmer
 • väggskivan typer
 •