Hur installerar jag en granit backsplash med Undermount skåp ljus?

Hur installerar jag en granit backsplash med Undermount skåp ljus?

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-03-12

En granit kakel backsplash är en vacker och elegant tillägg till alla kök. Installera en backsplash granit kakel är lätt att göra när man vet hur att påbörja projektet. Dessutom är granit kakel backsplashes enkelt markeras med under skåp belysning. Tillsammans kommer en granit backsplash och Undermount skåp belysning hjälpa ditt kök ska fungera vackert

Du behöver:.
Fine sandpapper
. Fuktig trasa.
Kakel GRUNDPOLISH.
Granit plattor.
Penna.
Måttband.
Tunn som murbruk.
Tandspackel.
Kakel distanser.
Våt kakelsåg med en diamant klinga.
Injekteringsbruk.
Grout flyta.
Grout svamp.
Skruvmejsel.
Elektriska fält.
Penna.
Brukskniv.
Platt spett.
u00BD tum spade borr.
Drill.
12 /2 icke-metalliska (NM) elektrisk tråd.
Avbitartång.
Dimmer.
Wire nötter.

Installera en granit kakel Backsplash


1.
Slipa försiktigt backsplash väggarna. En lättare slipning kommer att förbereda väggen för att band med den tunna som murbruk lim. Torka av väggarna med en fuktig trasa för att ta bort slipdamm väggen.
2.
Tillslut granit kakel med en bricka sealer. Följ instruktionerna som anges av kakel sealer. Tätning toppen av plattor innan installationen kommer att hjälpa dig att undvika att fastna-på torkad injekteringsbruk, injekteringsbruk fläckar.
3.
Bestäm en layout för takpannor. Hitta en mittlinje i din backsplash och markera med en blyertspenna. Mittlinjen kan placeras direkt ovanför spisen eller diskbänken.
4.
Bred tunt set murbruk på väggen med en tandspackel. Placera brickorna ovanpå murbruk. Börja längst ned i backsplash och arbeta upp, utsläppande kakel distanser mellan varje kakel. Börja längst ner gör det möjligt för plattorna att vila på varandra som murbruk torkar. Utan att starta längst ner du kan ha plattor som glider och flytta runt innan de torkar.
5.
Skär kakel som måste trimmas på våt kakel såg. En diamantklinga bör läggas på sågen innan du skär plattorna. Den diamantklinga ger dig möjlighet att skära igenom den extremt hårda yta granit plattor. Ställ den avskurna kakel på väggen. Låt murbruket torka helt.
6.
Bred injekteringsbruk över granit plattor med injekteringsbruk flyta. Arbeta bruket i alla brickor lederna. Använd en injekteringsbruk svamp och torka bort överflödigt injekteringsbruk. Låt bruket torka över natten.

Installera Under skåp belysning


1.
Stäng av el till köket på el brytaren rutan i ditt hem.
2.
Skruva byta plattan från eluttaget. Ta övergången från vägguttaget genom att dra ur sladdar. Bestäm vilken sida av anslutningsdosan bifogas väggregel. Placera den nya dubbelsidig elektriska fält ovanpå den gamla och spåra konturerna för den nya boxen med en blyertspenna.
3.
Kapa bort den spårade utkast till den nya boxen med en brukskniv. När utrymmet är större, ta bort den gamla elektriska fält med en platt spett.
4.
Hitta fick knockout hål i baksidan av skåpet under lampan. Håll fixturen på plats under skåpet med knockout hål mot väggen. Använd en penna för att markera en rät linje från knockout hålet i väggen.
5.
Borra ett hål i väggen direkt under skåpet där du markerade raden från knockout hålet. Hålet kommer att vara för de elektriska ledningarna placering. Använd en u00BD tums lite spade borra upp hålet i väggen.
6.
Kör en remsa av 12 /2 icke-metalliska (NM) elektrisk tråd genom hålet ner i hålet för boxen. Tillsätt ca 24 inches till längden på kabeln och klipp av kabeln till storleken med ett par avbitartång.
7.
Skruva fast lampan i botten av skåpet med skruv och en skruvmejsel. Använd skruvmejsel för att slå ut hålet metall knockout i armaturen.
8.
Skruva en kabel i knockout hålet i lampan. Skala av ca 6 inches av plastbeläggning bort från toppen av elektrisk tråd med Avisoleringstänger. Kör den elektriska ledaren genom kabelanslutningen och avsluta dra åt skruvarna kabelkontakten med en skruvmejsel. Kontakten ska slå ner på plastbeläggning av kabeln. Slutför ansluter under skåpet belysning till den nya ledningar genom att följa tillverkarens anvisningar.
9.
Placera den nya två-switch elektriska fält i hålet i väggen. Kör befintliga ledningar och de nya ledningarna genom baksidan av lådan. Skruva fast lådan på plats med en skruvmejsel.
10.
Anslut dimmer till den elektriska fält genom att följa tillverkarens anvisningar. Vik trådarna på baksidan av lådan och skruva fast dimmer på plats.
11.
Anslut strömbrytaren genom att matcha svart, vitt och födde jordkablar till sina motparter. Cap varje uppsättning kablar, med mutter. Skruva fast belysningen i den elektriska lådan. Skruva fast plåten bakstycket på plats med en skruvmejsel.

Annan artikel

 • typer av draperi material
 • hur man borra Saltillo kakel
 • hur man installerar betong trappor
 • naturliga golvmaterial
 • de bästa sätten att spara förnybar energi
 • användningsområden för framtida golvvax
 • hur man trimmar ut interiör fönsterbrädor
 • lagar om på plats avlopp i Pennsylvania
 • 19:e-talet spis design
 • Hur installerar jag en vedspis låda skorsten tak?
 •