skåp gångjärn stilar

skåp gångjärn stilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-02-06

Cabinet gångjärn behöver inte vara så tjock och stark som gångjärn. Ett skåp gångjärn kan också bli en del av inredningen, så leta efter gångjärn i former, storlekar och färger som kompletterar ditt skåp. Medan nästan alla gångjärn gör faktiskt samma sak, det finns variationer på ett tema som gör att du kan utöka gränserna för kreativiteten i din inredning val.

Easy-On Gångjärn

Ett enkelt på gångjärnet tillåter skåpdörren för att passa i skåpet ram. Denna typ av gångjärn ger möjlighet att öppna skåpdörren genom en 90-graders vinkel och ändå vara i jämnhöjd med skåpets sida.

Dolda gångjärn

En dold gångjärn kommer att monteras i en fördjupning som görs med antingen en router eller en borr. Bladen på denna gångjärn ligga plant tillsammans när gångjärnet är stängd. Du måste vara noga med att välja rätt storlek när plocka en dold gångjärn. Den idealiska storleken är bara knappt mindre än tjockleken på skåpet lager trä.

Semi-Dold Gångjärn

En semi-dold infällda gångjärn får monteras på en skåpdörr läpp och är nästan helt dold. Den del som syns är tunnan. En annan typ av semi-dold gångjärn är fjäderbelastade och kan stänga dörren hårt när det släpps.

Overlay Gångjärn

Ett överlägg skåp gångjärn har en karakteristisk kort blad monteras på utsidan av skåpet ramens yta . Den långa blad av en overlay gångjärn sitter kvar på baksidan av dörren så att dörren till overlay ramen.

Inset Gångjärn

I likhet med overlay skåpet gångjärnet är infälld skåpet gångjärnet. Den främsta skillnaden mellan överlagring och infällda gångjärn är att den långa blad kompenseras så att den kan utnyttjas på ett skåp dörr med en läpp. En fjäder är dold under pipan som stänger dörren när våren är aktiverad.

Lift-Off Gångjärn

En lift-off gångjärn är ett verkligt val om du planerar att behöva ta bort skåpsdörrar för rengöring, underhåll eller någon annan anledning. Ett lyft gångjärn finns i antingen en butt eller fixerade mönster och ofta funktioner dekorativa kupoler att dölja centrum plastiskt.

Pivågångjärn

En Pivågångjärn är monterad på både över-och undersidan av en overlay skåpdörren liksom mot ramen. Det anmärkningsvärda karaktär av en pivot gångjärn är den avlånga hål för skruvar som tillåter anpassningar enkelt kan göras. Den enda del av en Pivågångjärn som syns när dörren är stängd är pivot pennan.

Annan artikel

 • tak designprogram
 • hur man startar en eldstad regency gas
 • Hur placerar jag på utsidan styv cellplast isolering paneler på huset?
 • hur man installerar & Trim ficka dörrar
 • komponenter i garderoben hårdvara
 • Vilka typer av skivor ska jag använda för att bygga ett däck?
 • hur man trimmar aluminium fönster
 • hur man refinish ett nej golv yta lövträ
 • fluxcore svetsning tips
 • drywall hörn verktyg
 •