Vilka är farorna med aska block?

Vilka är farorna med aska block?

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-26

Cinder block tjäna som grund för hem, skorsten, brandväggar mellan enheter i flerbostadshus och Staket runt för varv i öknen sydväst. Aska block som är dåligt tillverkade, som används på ett sätt som de chip eller spricka eller inte görs vattentäta i tillämpliga delar kan innebära risker och problem med den struktur och vem som finns i närheten eller inom.

Felaktigt Tillverkas Cinder Block

Cinder blocken är gjorda av en bakad kombination av cement och kol eller aska aska, därav namnet. Enligt John D. Wagner i detta gamla hus, aska block säljer typiskt för $ 10 to $ 12 per block och med 2010. Köp från en seriös leverantör murverk och undvika kraftigt rabatterade massor av block till skydd mot de potentiella köp av dåligt tillverkade aska block. Om du hittar en djup försäljning, göra vissa det är från en återförsäljare som känner till historien av blocket. Om du kan lita på alltid och förstå orsaken till rabatt, är det troligt okej att köpa blocket. Förhindra eventuella aska blockera faror genom att lämna aska block som går sönder eller verkar ha yta chips, sprickor eller brister på murverk varvet.

Vattenläckage

Troligen den vanligaste av de kända faror eller problem med aska blocket att av blocket oförmåga att hålla fukt ute. Detta är särskilt viktigt när det block används som en stödmur eller hem stiftelse. Även korrekt installerad blockera saknar förmåga att behålla vattentäta egenskaper om den inte behandlas.murade grunden och väggar måste installeras i en fot och sedan fäst med rätt murbruk att skydda sig mot läckage mellan blocken. Dessutom block måste tätas med tätskikt föreningar att hålla alla fukt. Cinder block väggar och stiftelser som inte håller vatten ute utgöra en fara för kollaps eller helt enkelt låta vattnet att sippra in i källaren eller krypgrunden, skadar allt som ligger inom. Aska block som används för stödmurar som inte har ordentligt injekterade eller förseglade utgör någon fara att låta landskapet bakom att falla in i väggen när den väl blivit skadad och försvagats av fukt.

Sprickor eller brott

Även aska block som var en gång installerats korrekt kan bryta ner med tiden. De faror som ligger inom trasiga aska block beroende på vikt de stöder. En sprucken eller trasig omkrets aska blockera väggen staket kan oftast murade, förseglas och repareras, där viktbärande block som används i hemmet stiftelser, skorstenar eller brandväggar får tjäna en mycket mer kostsam och komplicerad reparation. Dessa strukturella brister kan leda till farorna med frakturer vägg stress eller kollapsa om inte korrekt och snabbt sätt.

Annan artikel

 • historia soldriven ljus
 • trägolv efterbehandling verktyg
 • hur man använder Träpaneler under en stol järnväg
 • idéer för att hålla borr
 • hur man kan planera en vägg enhet
 • familjerum remodeling kostnader
 • typer av expanderande skum
 • hur man skär bänkskivor inlägget form
 • Hur installerar jag en spis hitzer kol?
 • Hur installerar jag solceller för bostäder?
 •