Hur du använder tyg & material för hem förbättring

Hur du använder tyg & material för hem förbättring

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Tyg och material kan hjälpa uppdatera äldre soffdynorna, draperier, kuddar och stolöverdrag. Normalt slitage kan ge fläckar och fula grime. Livslängden för de flesta möbler är betydligt förkortas med husdjur och barn. Ett kostnadseffektivt sätt att ersätta objekt är att klä dina möbler stället för att köpa helt nytt möblemang. Dessutom kommer köpa möbeltyg ger dig möjlighet att byta upp färgscheman, välja mer bekvämt material och utformningen av din inredning.

Du behöver:
Måttband
 


 

 


1
Bestäm om du vill använda liknande färger och mönster för din inredning. . . Du kan ändra utseendet på ett rum genom att lägga till nya designelement som gardiner eller kuddöverdrag. Dämpade toner smälter väl in i soffor och andra möbler som intrikata mönster, medan djärva färger sticker ut och kan hjälpa dölja fläckar eller sällskapsdjur päls.
2.
Mät allt som du vill ersätta . Gör en förteckning över de möbler kuddar, gardiner eller kuddar du vill återskapa. Använd ett måttband för att räkna ut hur mycket tyg du behöver köpa. Se till att du får mätningen av höjden på tak och fönster om du gör draperier.
3.
Gör en färgruta på din befintliga vägg färger. Måla på bitar av papper med gammal färg för att göra din färgrutan. Ta med din färgrutan med dig för att köpa nytt tyg.
4.
Besöka olika tyg eller hobby butiker att titta på deras tyger. Håll mönster enkelt om du använder flera av dem i ett rum. Använda några av färgerna i mönstrat tyg som en guide för att plocka fast tyger. Stora mönster ser bäst när den används på stora projekt som gardiner eller soffor, medan mindre mönster ska användas på kuddar. Använd en tjock material som inte är ren för privatlivet för gardiner eller ett tunt material för att få mer ljus i rummet.
5.
Placera din duk om dess avsedda platser som på soffor eller stolar . Häng duk bredvid fönstren för att se till att olika tyger arbeta tillsammans och med färgen på rummet. Få en helhetsbild innan styckning i tyget för att göra din draperier och kudde kuddar.
 

Tips och varningar


 

  • Förvandla din nya tyget till en slip täckning för soffan , så du kan täcka det för dag till dag levande och avslöja det för speciella evenemang.
  • Köp tyg som är konstruerad för användning klädsel, eftersom de flesta vanliga tyget är för tunt.

Annan artikel

  • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
  • fönster material hängande idéer
  • docka bygga verktyg
  • betong fläcken material
  • hur färg Utomhusmaterialet
  • om det internationella byggnormen tester
  • material för välvd fönster behandlingar
  •